facebook tracking
Ammattiryhmä

Tehdas- ja Laitossuunnittelu

Connect
Rakennesuunnittelun taitajat

Kivenkovia prosessiosaajia

Tiimimme toimivat kansainvälisissä projekteissa mm. metsä-, kaivos- ja kemianteollisuuden parissa. Useimmiten vastaamme suunnittelukokonaisuuksista.

Suunnittelua, projektointia ja valvontaa

Olemme mukana asiakkaan toiminnassa projektin alusta loppuun asti. Tehdassuunnittelussa teemme monipuolisia tehtäviä, aina putkistosuunnittelusta teräsrakenteiden rakentamiseen. Projekteja toteutamme yksin tai tiimeissä.

Lujuuslaskennassa maltti on valttia

Tiimimme ovat tottuneita tekemään vaativaa lujuuslaskentaa, jossa ratkotaan rakenteiden kestävyyttä ja suunnitellaan soveltuvinta geometriaa.

Työkalumme ratkaisee useimmiten asiakkaamme

Asiakkaamme toiveesta, suunnittelu voi tapahtua 2D-maailmassa, mutta myös mallintamalla ja 3D-ympäristössä. 3D-suunnitteluohjelman hallinta auttaa sinua työtehtävissäsi ja helpottaa uusien ohjelmien oppimista. Käytämme työssämme myös mm. Tekla Structures -ohjelmistoa.

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta