facebook tracking
Ammattiryhmä

Sähkö ja Automaatio

Connect
Projektoinnin ammattilaiset

Vahvaa suunnitteluosaamista

Automaatio-osastolla vastaamme tuotantokriittisten järjestelmien projektoinnista esisuunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Teknologiaosaajina olemme yksi alan osaavin tiimi ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme, teollisuuden tarpeet silmällä pitäen.

Kansainvälisiä työtehtäviä

Toimimme niin Suomessa kuin kansainvälisissä toimeksiannoissa, joita teemme mm. koneenrakennuksen ja prosessiteollisuuden toimintaympäristöissä. Operoimme lähes kaikissa maailman kolkissa, kuten Euroopassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä ja Kiinassa.

Taitajia useissa alueissa

Tiimimme koostuvat useiden teollisuuden ammattialojen osaajista. Automaatio-osastomme tehtävänkuvat liittyvät ammattiosaamisen mukaisesti joko sähkö- ja instrumentointisuunnitteluun, PLC-suunnitteluun, DCS-suunnitteluun tai muuhun alan erikoistuneeseen osaamiseen. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja mahdollistamme kullekin soveltuvia urapolkuja.

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta