facebook tracking
Ammattiryhmä

Ohjelmistotuotanto

Connect
Ohjelmistojen käsityöläiset

Kaunista ja ylläpidettävää

Tiedätkö mikä on Software Craftsman? Kun ennen kylän seppä vastasi ammattiylpeydellään jokaisesta tynnyristä ja hevosenkengästä mikä pajaltaan lähti, vastaavat nykyajan tietotyön käsityöläiset Protaconilla siitä, että meillä tuotetaan kaunista, toimivaa, ylläpidettyä, testattua ja kaikin puolin laadukasta koodia. Tämä ilmenee esimerkiksi siten, että joka ikinen koodirivi katselmoidaan tiimikaverin toimesta osana kehitysprosessiamme ennen kuin se jatkaa matkaansa kohti tuotantoa.

Työkalumme

Työkalumme valikoituvat aina tarpeen mukaan, emme mene tietty teknologia edellä. Hyödynnämme työssämme mahdollisuuksien mukaan avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia ja jaamme myös maailman koodariyhteisölle hyvää takaisin. Voit tutustua kättemme jälkeen Githubissa. Myös julkaisemamme menestystarinat sisältävät lukuisia onnistuneita ohjelmistotoimituksia, käy tutustumassa!

Yhdessä enemmän

Työskentelykulttuurimme kulmakivi on tiiminä tekeminen, soolosuoritusten aika on meillä menneisyyttä. Toimimme aidosti ketterin toimintamallein soveltaen hyväksi havaittuja prosesseja ja toimintamalleja aina tilanteen mukaan. Olemme kehittäneet toimintatapojamme ja kehitysprosessejamme pitkäjänteisesti eikä tämä työ taida koskaan täysin valmiiksi tullakaan. Tule mukaan!

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta