facebook tracking
Ammattiryhmä

Ohjelmistotuotanto

Connect

Kaunista ja ylläpidettävää

Tiedätkö mikä on Software Craftsman? Kun ennen kylän seppä vastasi ammattiylpeydellään jokaisesta tynnyristä ja hevosenkengästä mikä pajaltaan lähti, vastaavat nykyajan tietotyön käsityöläiset Protaconilla siitä, että meillä tuotetaan kaunista, toimivaa, ylläpidettyä, testattua ja kaikin puolin laadukasta koodia. Tämä ilmenee esimerkiksi siten, että joka ikinen koodirivi katselmoidaan tiimikaverin toimesta osana kehitysprosessiamme ennen kuin se jatkaa matkaansa kohti tuotantoa.

Työkalumme

Työkalumme valikoituvat aina tarpeen mukaan, emme mene tietty teknologia edellä. Hyödynnämme työssämme mahdollisuuksien mukaan avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia ja jaamme myös maailman koodariyhteisölle hyvää takaisin. Voit tutustua kättemme jälkeen Githubissa . Myös julkaisemamme menestystarinat sisältävät lukuisia onnistuneita ohjelmistotoimituksia, käy tutustumassa!

Yhdessä enemmän

Työskentelykulttuurimme kulmakivi on tiiminä tekeminen, soolosuoritusten aika on meillä menneisyyttä. Toimimme aidosti ketterin toimintamallein soveltaen hyväksi havaittuja prosesseja ja toimintamalleja aina tilanteen mukaan. Olemme kehittäneet toimintatapojamme ja kehitysprosessejamme pitkäjänteisesti eikä tämä työ taida koskaan täysin valmiiksi tullakaan. Tule mukaan!

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Sakselantie 1
40320 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Hollola

Tarmontie 6 F
15860 Hollola Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Lutakko)

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet jaakko.kaski@protacon.com +358505711793

Jämsä

Säterintie 16
42100 Jämsä Ajo-ohjeet

Kajaani

Tehdaskatu 15
87100 Kajaani Ajo-ohjeet

Kouvola

Kauppamiehenkatu 4, 6. krs.
45100 Kouvola Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Kymenlaakso

Valtatie 12
46900 Inkeroinen Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Kaarnatie 38
90530 Oulu Ajo-ohjeet

Salo

Joensuunkatu 7
24100 Salo Ajo-ohjeet

Tampere

Patamäenkatu 7
33900 Tampere Ajo-ohjeet

Vaasa

Silmukkatie 4 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Ismo Tolonen
  • Jaakko Kaski
  • Jarkko Kosonen
  • Johannes Nikula
  • Juha Eloranta
  • Juho Vuohelainen
  • Pekka Nurminen
  • Sami Kajan
  • Timo Lekander
  • Tuomas Fabritius
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta