facebook tracking
Ammattiryhmä

Mittaus ja Testaus

Connect
Monipuolisen testauksen osaajat

Teknologioiden soveltamista

Testausjärjestelmätiimimme osallistuu usein kohteeseen sovellettaviin tuotekehityksellisiin hankkeisiin. Sovellamme automaatio- ja informaatioalan teknologioita ja ymmärrämme sovelluskohteen tuomia vaatimuksia. Usein projekteihin liittyy laitteistoja, sähköistyksiä, mittaustekniikkaa, sovelluskehitystä, tietokantoja, integraatioita, pilvipalveluja ja data-analytiikan sovelluksia.

Laatua vaativiin järjestelmiin

Autamme asiakkaidemme laatu- ja tuotekehitysorganisaatioiden toimintaa mm. automatisoimalla testaamista ja tuomalla uusia sovelluksia osaksi tuotannon prosesseja.

Tiimityöllä menestyviä projekteja

Toimitamme projekteja tiimityönä, yhdistäen soveltavaa osaamistamme. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja mahdollistamme kullekin soveltuvia urapolkuja.

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta