facebook tracking
Ammattiryhmä

ICT

Connect
​Järjestelmäylläpidon asiantuntijat

Pilvialustat, palvelin- ja tallennusratkaisut, ICT-palvelutuotannon automatisointi, työasemaympäristöt sekä palvelumonitorointi ovat arkeamme. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme tarpeet täyttäviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tuotettavat ICT-ratkaisut ovat toimivia ja täyttävät liiketoiminnan niihin asettamat tarpeet ja vaatimukset. 


Tämän myötä meillä on tarjolla monenlaisia asiantuntijatehtäviä. Osa meistä toimii lähellä asiakasta esimerkiksi asiakkaiden toimisto-IT:n ja teollisten-tuotantojärjestelmien kehityksessä ja ylläpidossa, kun toiset taas keskittyvät toimimaan asiantuntijoina taustajärjestelmien puolella halliten konesaleihin ja julkipilviin liittyvät teknologiat. 

Ymmärrämme laajasti ICT palveluiden tekniikkaa ja sen soveltamismahdollisuuksia esimerkiksi teollisissa IoT-sovelluksissa ja terveysteknologiaan liittyvissä palveluissa. Ymmärrämme palveluiden suorituskyvyn ja saatavuuden merkittävyyden sekä tietoturvaan liittyvät näkökulmat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta ja osaamme näiden pohjalta suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää tarvittavat ICT-ympäristöt teknisestä näkökulmasta. 

Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen voi kehittyä asiantuntijana hallitsemaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvien ICT-tarpeiden ratkaisemisessa. Pystymme työskentelemään itsenäisesti, mutta emme pelkää kysyä tarvittaessa apua tiimiltämme. Mikäli koet olevasi valmis ICT-ammattilainen työasemien tai palvelutuotannon saralla tai haluat kehittyä sellaiseksi, liity joukkoomme! 

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta