facebook tracking
Ammattiryhmä

ICT

Connect

Pilvialustat, palvelin- ja tallennusratkaisut, ICT-palvelutuotannon automatisointi, työasemaympäristöt sekä palvelumonitorointi ovat arkeamme. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme tarpeet täyttäviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tuotettavat ICT-ratkaisut ovat toimivia ja täyttävät liiketoiminnan niihin asettamat tarpeet ja vaatimukset. 


Tämän myötä meillä on tarjolla monenlaisia asiantuntijatehtäviä. Osa meistä toimii lähellä asiakasta esimerkiksi asiakkaiden toimisto-IT:n ja teollisten-tuotantojärjestelmien kehityksessä ja ylläpidossa, kun toiset taas keskittyvät toimimaan asiantuntijoina taustajärjestelmien puolella halliten konesaleihin ja julkipilviin liittyvät teknologiat. 

Ymmärrämme laajasti ICT palveluiden tekniikkaa ja sen soveltamismahdollisuuksia esimerkiksi teollisissa IoT-sovelluksissa ja terveysteknologiaan liittyvissä palveluissa. Ymmärrämme palveluiden suorituskyvyn ja saatavuuden merkittävyyden sekä tietoturvaan liittyvät näkökulmat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta ja osaamme näiden pohjalta suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää tarvittavat ICT-ympäristöt teknisestä näkökulmasta. 

Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen voi kehittyä asiantuntijana hallitsemaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvien ICT-tarpeiden ratkaisemisessa. Pystymme työskentelemään itsenäisesti, mutta emme pelkää kysyä tarvittaessa apua tiimiltämme. Mikäli koet olevasi valmis ICT-ammattilainen työasemien tai palvelutuotannon saralla tai haluat kehittyä sellaiseksi, liity joukkoomme! 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Kulttuuri Protaconilla

Protaconin työntekijänä olet mukana yhteisössä, jossa hyödynnämme erilaisuutta vahvuutena ja työyhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Työntekijöidemme koulutus, työkokemus, työtehtävät ja kulttuuritausta tekevät meistä yhteisönä rikkaan ja jatkuvasti uusiutuvan.

Käytämme vuosittain merkittävän määrän voimavaroja uuden oppimiseen. Meillä se tapahtuu käytännön työtehtävissä, kokeilemalla ja kouluttautumalla. Meillä Protaconilla jokainen työntekijä pääsee näkemään työnsä lopputuloksen ja vaikuttavuuden. Tule mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan yhteistä kulttuuriamme!

Sakselantie 1
40320 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Hollola

Tarmontie 6 F
15860 Hollola Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Lutakko)

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet jaakko.kaski@protacon.com +358505711793

Jämsä

Säterintie 16
42100 Jämsä Ajo-ohjeet

Kajaani

Tehdaskatu 15
87100 Kajaani Ajo-ohjeet

Kouvola

Kauppamiehenkatu 4, 6. krs.
45100 Kouvola Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Kymenlaakso

Valtatie 12
46900 Inkeroinen Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Kaarnatie 38
90530 Oulu Ajo-ohjeet

Salo

Joensuunkatu 7
24100 Salo Ajo-ohjeet

Tampere

Patamäenkatu 7
33900 Tampere Ajo-ohjeet

Vaasa

Silmukkatie 4 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Joko Protacon on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Ismo Tolonen
  • Jaakko Kaski
  • Jarkko Kosonen
  • Johannes Nikula
  • Juha Eloranta
  • Juho Vuohelainen
  • Pekka Nurminen
  • Sami Kajan
  • Timo Lekander
  • Tuomas Fabritius
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta